Ontmoet onze ingenaut, Nancy

Nancy Ghyselen

Nancy kan omschreven worden als een joviale, goedlachse en betrouwbare dame. Daarnaast bruist ze van energie en is haar helpende hand nooit ver weg. Door haar optimistische kijk op het leven is Nancy er in geslaagd om 2 belangrijke rollen binnen ingenix voor haar rekening te nemen.

Enerzijds optimaliseert ze vanuit haar technische expertise verschillende IT projecten, hoofdzakelijk gesitueerd in de zorgsector. Daar speelt Nancy onder meer een cruciale rol binnen de digitale transformatie van het elektronisch patiëntendossier.

Anderzijds is Nancy het eerste aanspreekpunt voor toekomstige ingenauten. Daar biedt ze de ondersteuning en opvolging van het kennismakingstraject. Haar warme manier van communiceren zorgt ervoor dat dergelijke trajecten aangenaam verlopen.

In haar privé leven geniet Nancy voornamelijk van haar gezin en vrienden. Wanneer het tijd is om te ontspannen zal je Nancy algauw terugvinden aan zee, in hun vakantiestek, waar ze samen met haar man volop geniet. Finaal is Nancy haar allerbelangrijkste rol deze van liefhebbende echtgenote, moeder en grootmoeder.

Fonteinestraat 55/2 - 8700 Tielt