Ontmoet onze ingenaut, Andy.

Andy Vancoillie

Binnen zijn rol als Application lead bij ingenix brengt Andy complexe bedrijfsprocessen in kaart. Door zijn jarenlange ervaring binnen productieomgevingen heeft hij hier een unieke expertise in opgebouwd. Net daarom slaagt hij er telkens in om optimalisatietrajecten helder te maken bij de klant.

Andy vertaald op zijn beurt de technische complexiteit naar de collega ingenauten die instaan voor de ontwikkeling. Hij positioneert zich centraal tussen de business van de klant en het technische team. Andy zorgt voor heldere communicatie tussen alle verschillende stakeholders met de oplossing in zijn achterhoofd als hoogste prioriteit.

Naast de rol van application lead fungeert Andy ook als projectleider voor oplossingen die in-house ontwikkeld worden. Dit gebeurt aan de hand van een grondig analystraject die gepaard gaat met marktonderzoek.

Binnen zijn privéleven heeft hij de rol van voorzitter bij de Nautic Duikersclub in Izegem. Als fervent duiker laadt hij op deze manier zijn batterijen op. Wanneer Andy niet aan het duiken is zal je hem wellicht aan zijn barbeque vinden.  Samen met zijn gezin geniet hij volop van de kleine maar belangrijke dingen in het leven.

Fonteinestraat 55/2 - 8700 Tielt