Ontmoet onze ingenaut, Roy.

Roy Van Coillie

Roy zijn grootste passie ligt binnen het totaalplaatje van ondernemerschap. Door de warme opvoeding die hij heeft gekregen werden de eerste bouwstenen snel gelegd. Roy moest en zou zelfstandig worden. Alle aspecten die hier bij komen kijken boeien hem mateloos. 

Het uitbouwen van een bedrijf tot een waardig geheel van vloeiende en efficiënte processen, aangename collega’s en effectieve verkoop met het doel van de klant voor ogen is wat Roy drijft, elke dag opnieuw.

Uiteraard kan hij op ontzettend veel steun rekenen van zijn sterke partner, Elise. Het gezin van Roy is zijn persoonlijke drijfveer om dagdagelijks het beste van zichzelf te geven. Vanuit zijn no-nonsene en harde werkers mentaliteit zet hij zich telkens in voor iedereen rondom hem.

Binnen het ondernemerschap hecht Roy heel veel belang het menselijke aspect en de pijler van netwerken. Het uitbouwen van contacten, het uitwisselen van ervaringen is een onmisbare schakel in zijn visie om contacten te leggen, te onderhouden en elkaar vooruit te helpen.

Op vandaag bestaat Roy zijn rol binnen ingenix uit een aantal heel diverse luiken. Binnen marketing en sales adviseert hij Rob bij de uitwerking van het marketing, content en sales plan. Ook binnen het luik van project management trekt hij diverse trajecten die bij klanten en in-house doorgaan. Scoping, ontwikkeling, timing, planning, budgettering en rapportering zijn onderdeel van zijn kerntaken.

Fonteinestraat 55/2 - 8700 Tielt