COMFORT HOME HVAC

Uw specialist in ventilatie en rookafvoer

U houdt van een gezond leven. Daarom heeft Comfort Home er zijn missie van gemaakt. Wij streven ernaar het best presterende ventilatiebedrijf te zijn. Waarbij we onze absolute focus richten naar u als klant. Daarom bieden wij u een uitmuntende kwaliteit en ongekende service. Samen bekijken we voor u de beste oplossing zodat u verse lucht inademt, elke dag opnieuw!

Ingenix verzorgde de koppeling tussen twee bestaande systemen.
Zo besparen we tijd en verhoogt onze productiviteit.

Rodney Vandemoortele

Zaakvoerder – Comfort Home

CRM <> ERP

De implementatie van een Customer Relationship Manager om contacten op te volgen en om de sales funnel te stroomlijnen. Het ERP zorgt voor het beheer van de diverse projecten en offertes. Beide systemen stonden los van elkaar en de uitdaging bestond erin om het ERP systeem aan het CRM systeem te koppelen.

AirTable <> ERP

Databaser voorzag een systeem waarbij medewerkers en klanten in realtime de planning kunnen opvolgen. Verschillende ploegen werken per week op een aantal werven op diverse locaties. Ingenix voorzag de integratie die het mogelijk maakt de gewenste data (projecten, medewerkers, offertes, werven, contactpersonen) op te vragen uit het ERP en weg te schrijven in de planningstool.

Fonteinestraat 55/2 - 8700 Tielt